Wednesday, 31 October 2012

the relationship between plant VS zombie with. . . :p

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang~

alhamdulillah :)
ter'update' jua..
"cuti pertengahan semester dah nak habis baru nak update"..huhu..



PLANT VS ZOMBIE!!



zombie!!



apa kena mengena ntah game ni dgn post kali ni?huhu~
sebenarnya baru lepas main game ni ..:p
linda la punya keje.. abis x baca weeds eden ni ha..(*don't blame others!)

dah lama x main game.. jadi try la sat men game ni ha..
bolehla..disebabkan dah lama x main..
 banyak kali la 'RESTART LEVEL' (*jem!)
apa yang perlu ada ketika men game ni adalah 'STRATEGY SKILL' kita.
kalau pakai redah je mmg 'ZOMBIES ATE YOUR BRAIN' la kan..huhu~

jadi, apa yang nak ditekankan kat sini, 
tak kisahlah kita tengah main game ke.. tengah nak belajar ke..ape-ape je ke..
we must plan first..
if you're failing to plan means you're planning to fail!
sape yang x pernah skip kelas sir Zainuri mesti gunakan quote ni sbgi kata2 semangat..eh?

okla.. memandangkan setengah sem sudah berlalu,
ayuhlah kita pasang azam baru..
barulah hidup cemerlang selalu.. tak gitu? eh? :p
perancangan itu perlu..
yang penting perancangan masa kita..
orang kata "masa itu emas"..
bagi saya, masa saya bukan seperti itu..
emas boleh beli dgn duit..masa saya mana boleh beli dgn duit woo~ :p
jadi, HARGAILAH MASA KITA DENGAN MELAKUKAN PERKARA_PERKARA YANG BERFAEDAH.

"dua nikmat yang manusia  sering tertipu iaitu nikmat sihat dan kelapangan"

sesungguhnya yang baik itu hanyalah Allah Tuhanku.. dan segala kekurangan itu disandarkan pada hamba Allah ini.. :)

wallahualam~

assalamualaikum ^____^

1 comment:

  1. saya rasa macam pernah ajar je awak main game ni masa kita pspm matrik dulu..hihihi

    ReplyDelete